- Advertentie -
Meer
  - Advertentie -
  HomeNieuwsTraditionele Schepen Beurs groeit

  Traditionele Schepen Beurs groeit

  - Advertentie -

  Delen

  Meer standhouders en organisaties namen 10, 11 en 12 november deel aan de tweede EOC Traditionele Schepen Beurs in Den Helder. Verzekeraar EOC besloot vorig jaar de beurs voor drie jaar te sponsoren, om het evenement de kans te geven te groeien. Die opzet lijkt te slagen.

  Het aantal deelnemende organisaties was gegroeid van 40 naar 64. Daardoor waren er dertien stands meer dan vorig jaar. Ook het bezoekersaantal nam toe: naar 2.800.

  De EOC ontving van aangesloten leden van de onderlinge scheepsverzekering veel positieve reacties over de sponsoring van de beurs. Ook Lex Tiggelaar van Scheeps Reparatie Friesland (SRF) is positief, vooral over het netwerken en de reünie met oude klanten en bekenden.

  Harriët Stalman van de Wilhelmina serveerde haar gasten zelfgemaakte pompoensoep. (foto E.J. Bruinekool Fotografie)

  Buiten lagen charterschepen uit Harlingen die als slaapschip fungeerden voor gasten en bezoekers. Harriët Stalman, schipper en kok op de Wilhelmina, bood de gasten zelfgemaakte pompoensoep aan. Zij bracht haar reizen op het Wad aan de man bij bezoekers. Uitstapjes tot 26 gasten zijn mogelijk op het schip. De gasten aan boord worden verwend, want koken is haar passie.

   

  Delen

  - Advertentie -

  Meer

  Laat een reactie achter

  Vul uw opmerking in!
  Vul je naam in

  - Advertentie -
  - Advertentie -

  - Advertentie -
  - Advertentie -