- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsMaritime Industry geeft KNRM een podium

Maritime Industry geeft KNRM een podium

- Advertentie -

Delen

Maritime Industry en de KNRM gaan samenwerken voor de komende editie van de vakbeurs in Gorinchem, die op 29, 30 en 31 mei 2018 plaatsvindt. Maritime Industry wil de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij steunen bij haar vrijwilligerswerk. De samenwerking houdt in dat KNRM een platform krijgt op de beurs. Het evenement vormt volgens de organisator, “een perfecte match voor KNRM waar zowel exposanten als bezoekers affiniteit hebben met deze organisatie”.

De KNRM bestaat sinds 1824 en is een onafhankelijke en professionele reddingsorganisatie. Jaarlijks redden professioneel opgeleide vrijwilligers meer dan 3.000 mensen op zee en het ruime binnenwater in Nederland. De KNRM wordt gefinancierd met uitsluitend vrijwillige bijdragen.

“We zijn erg blij dat we KNRM mogen verwelkomen als samenwerkingspartner voor Maritime Industry. Ze verrichten dankbaar, waardevol en in sommige situaties ook zwaar werk”, zegt Babette Fokkens namens Maritime Industry. “En dat allemaal vanuit een stichting die zonder subsidies overeind moet blijven. Wij bieden hen daarom met veel genoegen een plek aan op de beursvloer waar zowel bezoekers als exposanten niet omheen kunnen, zodat de KNRM haar naamsbekendheid kan vergroten en donaties kan ontvangen op hun stand. Na drie beursdagen hopen wij een fantastische cheque aan te kunnen bieden aan KNRM.”

 

Omgekeerde veiling

Er wordt onder meer een omgekeerde veiling georganiseerd. Er worden geen producten aangeboden om geld in te zamelen, maar exposanten en bezoekers kunnen hun steentje bijdragen om te doneren. Tijdens de omgekeerde veiling wordt duidelijk gemaakt wat bijvoorbeeld de kosten zijn van een overlevingspak en de opleiding van één vrijwilliger. Donateurs krijgen een tegenprestatie voor hun donatie op de stand van KNRM. Voorafgaand aan de beurs en tijdens de beursdagen kunnen bezoekers en exposanten continu doneren.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -