- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwbouwSaga verovert Donau met gloednieuwe Spirit of the Danube

Saga verovert Donau met gloednieuwe Spirit of the Danube

- Advertentie -

Delen

De Spirit of the Danube is het tweede nieuwbouw riviercruiseschip voor Saga River Cruises. Het 135 x 11,40 meter grote schip is gebouwd door Scheepswerf & Machinefabriek Vahali, in opdracht van Rijfers Nautical Management.

De naam geeft aan wat het voornaamste vaargebied van de Spirit of the Danube wordt. Het is een zusterschip van de Spirit of the Rhine, die vorig jaar eveneens voor de Britse reisorganisatie werd opgeleverd. Ze zijn 19 maart samen gedoopt in Arnhem, de thuisbasis van Rijfers Nautical Management.

All inclusive

Aan boord is plaats voor 190 gasten. Zij verblijven ruimschoots all inclusive. Zelfs een aantal excursies vanuit de aanlegplaatsen onderweg zijn bij de prijs inbegrepen. Er zijn vier dekken, waarvan er drie luxe cabines hebben. De crew bestaat uit veertig mannen en vrouwen.

Saga heeft de lat hoog gelegd: “We hebben dezelfde hoge normen van comfort en service die u verwacht gekoppeld aan emissiereducerende technologie, waardoor dit een van de groenste schepen op de rivieren is”, staat op de website van de te lezen.
De eerste cruise start in mei.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -