- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsReünie bij 65e editie Nationaal Kamp Hattem

Reünie bij 65e editie Nationaal Kamp Hattem

- Advertentie -

Delen

In juni is het 65e Nationaal Kamp Hattem. Het jeugdkamp, ontstaan uit de wereld van schippersinternaten, gaat op maandagmiddag 3 juni van start. Het thema dit jaar is Mexico.

Jeugdjournaal

De opening gebeurt door Benjamin Kat. Daarmee houden de organisatoren de traditie in ere dat de kampweek opent met een voor de deelnemers bekende Nederlander.

Kat is presentator en redacteur bij NOS Jeugdjournaal. Hij is vaak te zien in de ochtend- en avonduitzendingen van het Jeugdjournaal op televisie en hij presenteert de online serie Uitgezocht.

Op 3 juni kruipt Benjamin Kat in de rol van onderzoeksjournalist van het BOS Jeugdjournaal in het toneelspel van het 65e Nationaal Kamp Hattem: Fiesta de la Fiesta!

Reünie

De Kampweek, georganiseerd door de vrijwilligers van Stichting Bosavontuur Hattem, vindt van 3 tot en met 7 juni plaats in de bossen van Hattem.

Uit het hele land doen ruim 250 kinderen uit groep 7 en 8 een week lang mee aan allerlei activiteiten rond spelen en leren in de natuur, samenwerken, plezier maken en avonturen beleven. Onder hen zijn ook nog steeds schipperskinderen. Meander (Zwijndrecht, Zwolle, Lemmer) komt met meer dan 20 kinderen naar Hattem. In Terneuzen zitten nog enkele schipperskinderen op school (De Oude Vaart).

Voorafgaand aan de Kampweek wordt, op zaterdag 1 juni, een reünie georganiseerd voor mensen die in het verleden, op wat voor manier dan ook, betrokken zijn geweest bij Nationaal Kamp Hattem.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -