- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsOeuvreprijs Boot van het Jaar voor Evert Stel

Oeuvreprijs Boot van het Jaar voor Evert Stel

- Advertentie -

Delen

Evert Stel, ontwerper van No-Limits en samen met zijn partner Inge de Graaf oprichter van de Stichting Vaarwens, is winnaar van de Boot van het jaar Oeuvre prijs 2020. Aan boord van zijn eigen schip, de Meander V, werd Stel dinsdagochtend 8 september verrast met de ereprijs.

De Oeuvreprijs is bedoeld voor iemand die zich langere tijd op bijzondere wijze voor de Nederlandse watersport (jachtbouw, productontwikkeling, infrastructuur, media, havens of overheid) verdienstelijk heeft gemaakt. De prijs wordt uitgereikt door Hiswa te Water.

Stichting Vaarwens

Evert Stel heeft met No-Limits een schepenlijn gemaakt die uitblinkt in vaareigenschappen, zeewaardigheid en aandrijving, aldus de jury. De ontwerpen kenmerken zich door de grote tubes rondom. Zijn ontwerpen varen over de hele wereld.

Daarnaast is Evert met zijn partner initiatiefnemer van en de stuwende kracht achter de Stichting Vaarwens. Deze stichting verzorgt al ruim tien jaar vaardagen voor mensen in hun laatste levensfase. Dit gebeurde tot vorig jaar met de Meander V. Inmiddels heeft de Stichting een eigen Vaarwens-schip. Uiteraard ontworpen door Evert zelf, schrijft de jury. “Een uniek schip met grote functionaliteit waardoor de gasten van Vaarwens een onvergetelijke dag kunnen ervaren.”

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -