- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsBinnenvaart Kennis biedt vaardag met Stichting Vaarwens aan

Binnenvaart Kennis biedt vaardag met Stichting Vaarwens aan

- Advertentie -

Delen

Binnenvaart Kennis, de website waarop uiteenlopende informatie over de binnenvaart is verzameld, ondersteunt Stichting Vaarwens. Die stichting verzorgt individuele dagtochten aan mensen die in hun laatste levensfase verkeren. In het kader van die samenwerking biedt Binnenvaart Kennis aan een bezoeker van de site een vaardag aan.

“Ze hebben ondertussen al vele honderden ongeneeslijk zieke en uitbehandelde mensen een onbezorgde dag kunnen geven en deze mensen hebben van deze dag kunnen genieten in een geweldige omgeving en ambiance”, licht Binnenvaart Kennis toe. “Daar wij mensen van het water zijn vinden wij dat de stichting prima aansluit bij ons project. Wij zouden het dan ook een eer vinden om iemand die is uitbehandeld, iemand vanuit de binnenvaartwereld, een laatste vaardag aan te bieden.”

In samenwerking met Stichting Vaarwens kan deze persoon dan met zijn/haar naasten een dag inplannen. Aanmelden kan bij Stichting Vaarwens. Vermeld daar dan duidelijk bij dat u reageert namens de oproep van Binnenvaart Kennis.

 

 

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -