Odessa 2020: naast beurs ook online platform

0
De haven van Odessa. (foto Adobe Stock)

Odessa 2020 beleeft een primeur. De 17e editie van de internationale beurs over scheepvaart, scheepsbouw en havenontwikkeling vindt van 27 tot en met 29 oktober plaats in de gelijknamige Oekraïense havenstad aan de Zwarte Zee. Onlangs is bekend geworden dat organisator Media Compass Ukraine het evenement ook online houdt: deelnemers kunnen zich op het internetplatform tot 30 mei presenterne, contacten leggen en netwerken.

Organisatiebureau MediaCompass Ukraine en het internationale magazine Shipping houden het evenement als onderdeel van het internationale forum Trans Expo Odesa 2020. Dan vindt ook de internationale conferentie ‘Ontwikkeling van het Oekraïense vervoerssysteem: vooruitzichten en uitdagingen’ plaats.

Scheepsbouw en -reparatie

Odessa 2020 is een belangrijke beurs voor scheepsbouw en scheepsreparatie – in Oekraïne en de regio. Ook havens, infrastructuur en binnenvaart komen aan bod. Bedrijven uit heel Europa, het Midden-Oosten en China presenteren zich met een stand te presenteren of bezoeken beurs. Er worden diverse netwerkbijeenkomsten, workshops, seminars, en ronde tafels georganiseerd.

Kijk voor meer informatie op www.trans-expo-odessa.com.

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in