- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsHEBO breidt uit naar Amsterdam

HEBO breidt uit naar Amsterdam

- Advertentie -

Delen

HEBO Maritiemservice heeft zijn maritieme dienstverlening uitgebreid naar de haven van Amsterdam. HEBO was al regelmatig actief in de Amsterdamse haven, maar beschikte er nog niet over een permanente locatie.

“In samenwerking met TMA Logistics en Port of Amsterdam is het gelukt een vaste locatie voor een van de HEBO-bokken te vinden in de haven van Amsterdam. Zo kunnen we tot 800 ton lifting-capaciteit aanbieden voor project- en breakbulkverladingen en bieden we hijscapaciteit aan voor superjachten in de haven van Amsterdam.”

De afdeling voor calamiteiten wordt actief vanuit de Coenhaven. Die wordt ingezet voor het bestrijden van incidenten en het afvangen van vrijgekomen afvalstoffen van bijvoorbeeld olie en chemische producten tot plastic afval.

Veelzijdig

HEBO Maritiemservice is al jaren actief in Zwartsluis en Rotterdam. Het veelzijdige bedrijf beschikt over drijvende kranen (tot 800 ton hijscapaciteit), pontons en calamiteitenvaar- en voertuigen. HEBO is actief op het gebied van project- en breakbulkverlading, emergency response, bergingen, infrastructuur, ship-to-ship-operaties en transporten van onder andere superjachten.

 

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -