Nieuw en exclusief: Rotterdam Boat Show

0
Het nieuwe evenement vindt plaats bij Jachthaven De Rotterdamsche Admiraliteit in het boerengat. (foto Rotterdam Boat Show)

Jachthaven De Rotterdamsche Admiraliteit wordt omgetoverd tot een chique en exclusieve beurslocatie. Daar zijn tijdens de allereerste Rotterdam Boat Show van 14 tot en met 18 april prestigieuze jachten, sloepen en tenders te bewonderen en presenteren internationale scheepswerven en toeleveranciers zich.

Sinds de realisatie van de jachthaven in 2014 heeft havenmeester André Eleveld deze locatie uit laten groeien tot een haven met 100 vaste ligplaatsen en 25 plaatsen voor passanten. De locatie in het bruisende centrum van Rotterdam en direct aan de Maas is populair en leent zich uitermate goed voor een luxe en exclusief evenement gericht op het hogere segment van de watersport.

Samen met Aad Timmerman heeft André Eleveld de organisatie van een nieuw evenement op zich genomen, omdat dit zo goed bij Rotterdam en de Rotterdamse haven past: de Rotterdam Boat Show.

Proefvaart op de Nieuwe Maas

De eerste editie biedt plaats voor maximaal 35 exposanten. Zij kunnen in één van de boxen hun nieuwste boten, sloepen en luxe jachten presenteren aan de bezoekers. Op dit moment hebben onder andere Rapsody Yachts, Princess, Zeelander, Mulder, Salutboats en Var Tenders hun deelname toegezegd. Bezoekers kunnen niet alleen vaartuigen bezichtigen, maar met een aantal tenders ook een proefvaart maken door de Oude Haven of over de Nieuwe Maas.

De culinaire invulling tijdens het evenement is op gastronomisch niveau en de verzorging is all inclusive. Dat is in handen van de exclusieve cateraar Vanderloo. Gasten worden ontvangen op De Kooren Terminal, een drijvend ponton van 80 meter lang. Vanderloo runt tijdens de Rotterdam Boat Show een champagnebar en terrassen waar hapjes en drankjes worden geserveerd. In de vorm van walking dinner is er ook catering in en bij de boxen.

Kaarten

Er is voor de eerste editie van dit exclusieve evenement een beperkt aantal kaarten te koop. De locatie biedt plaats aan 500 personen per dag. Kaarten zijn te koop voor 110 euro per stuk (inclusief btw en catering).

De kaarten kunnen worden aangeschaft op rotterdamboatshow.eu.

 

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.