Navingo Career Event volgend jaar weer Onderzeebootloods

0

De datum voor de veertiende editie van het Navingo Career Event is bekend. Op donderdag 28 mei 2020 staat de RDM Rotterdam – Onderzeebootloods weer geheel in het teken van carrière en ontwikkeling in de maritieme, offshore en energie sector. Werkzoekenden kunnen banen vinden, interessante bedrijven ontmoeten, innovaties beleven en hun kennis verbreden.

Na jaren in WTC Rotterdam verhuisde het Navingo Career Event dit jaar naar de RDM Rotterdam – Onderzeebootloods. Dat is goed bevallen en daarom kiest organisator Navingo weer voor die locatie. Bedrijven uit de gehele supply chain van de maritieme, offshore- en energiesector vertellen en laten zien wat zij als werkgever te bieden hebben. Dat gaat verder dan een gesprek op de beursvloer.

Beleven

Net als afgelopen editie staat het beleven van de sector centraal. Met verschillende activiteiten in en rondom de RDM Rotterdam – Onderzeebootloods en het water kunnen bezoekers de sector letterlijk beleven.

“Samen met onze partners willen we de bezoekers laten zien en ervaren wat het betekent om in deze innovatieve sector te werken. De sector staat namelijk te springen om enthousiaste werknemers van elk niveau”, vertelt Anne Visser, Business Unit Manager Career bij Navingo.

Kennis

Net als de laatste editie afgelopen mei verwacht de organisatie ook dit jaar weer bezoekers uit binnen- en buitenland te ontvangen. Visser: “Ook dit jaar kunnen bezoekers kun kennis verbreden en aan de slag met hun persoonlijke ontwikkeling tijdens het inhoudelijk programma. Met discussies over thema’s van nu en de toekomst, skill-sessies en trainingen is een bezoek aan het Navingo Career Event niet alleen interessant voor iemand die op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Ook voor (young) professionals die op de hoogte willen zijn van de laatste ontwikkelingen of hun kennis willen verbreden is een bezoek aan het Navingo Career Event zeker relevant. We kijken er naar uit om het programma samen met onze partners de komende maanden verder vorm te geven.”

 

 

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.