- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsNavingo Career Event duurt deze keer twee dagen

Navingo Career Event duurt deze keer twee dagen

- Advertentie -

Delen

Op 27 en 28 oktober 2020 vindt het Navingo Career Event plaats. Het wordt de veertiende editie. Voor het eerst is de maritieme banenbeurs in RAI Amsterdam. Dat komt door corona: het evenement moest worden uitgesteld. Organisator Navingo combineert het nu met een ander evenement: Offshore Energy Exhibition & Conference. Dat betekent dat de carrièrebeurs nu twee dagen duurt in plaats van één.

Wie in de offshore sector geïnteresseerd is, kan in twee dagen bedrijven en markten van alle kanten leren kennen: hoe het is om er te werken, wat ze precies doen, wat er nodig is en hoe ondernemingen uit de sector met innovaties omgaan. Diverse bedrijven zijn partner van beide events. Zoals Alewijnse Marine, Boskalis, Deme Offshore, Huisman Equipment en Rolldock Shipping.

Digitale skills

Nathalie de Jongste, marketeer bij Navingo, vertelt op de website van het Navingo Career Event dat er een sterke, blijvende behoefte is aan gemotiveerd personeel in specifieke functies. “We merken dat er door bedrijven gezocht wordt naar mensen met vaardigheden die goed ingezet kunnen worden in deze industrie. Denk aan flexibiliteit, creativiteit, het vermogen om data kritisch te analyseren, de wil om dingen te vernieuwen en digitale skills. Je hoeft dus helemaal niet uit deze sector te komen om goed te passen bij deze bedrijven. Dat type bezoekers trekken we dan ook bewust aan.”

Matchmaking

Voorafgaand aan het Navingo Career Event kunnen deelnemende bedrijven al interessante kandidaten uitnodigen voor een één-op-één-gesprek op de beursvloer. Navingo stelt daar matchmakingstechnologie voor beschikbaar. “Het matchen vindt plaats op basis van het unieke profiel van de bezoeker. Hierdoor vinden er kwalitatief hoogwaardige gesprekken plaats tijdens het event”, aldus Nathalie de Jongste.

 

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -