- Advertentie -
Meer
  - Advertentie -
  HomeNieuwsMeld u aan voor reünie Van Ommeren Binnentankvaart

  Meld u aan voor reünie Van Ommeren Binnentankvaart [INGEZONDEN]

  - Advertentie -

  Delen

  Bas Brand en Anja Muller organiseren op 18 oktober een reünie voor vroegere werknemers van Van Ommeren Binnentankvaart.

  Omdat de vorige reünie een groot succes was, hebben Bas Brand jr. en Anja Muller besloten een nieuwe reünie voor Van Ommeren Binnentankvaart te organiseren: op zaterdag 18 oktober 2014 van 10.00 tot 17.00 uur op de duwboot Rene Siegfried van Vereniging de Binnenvaart aan de Maasstraat in Dordrecht.
  Deze reünie is bestemd voor alle mensen die ooit bij Van Ommeren Binnentankvaart gevaren c.q. gewerkt hebben. Dus behalve de mensen van de vloot ook het kantoorpersoneel en de mensen van de Omnia.
  Behalve bijpraten en oude herinneringen ophalen met collega’s bestaat de mogelijkheid het museum van Vereniging de Binnenvaart te bekijken. Naast een vaste tentoonstelling is er ieder jaar een wisselende tentoonstelling. Voor 2014 is dit, heel toepasselijk voor ons, tankvaart.
  Ook wordt er door ons een hapje en een drankje verzorgd. Hiervoor zullen wij u helaas wel kosten moeten berekenen. Maar we streven er naar deze kosten zo laag mogelijk te houden.
  De kosten zijn ook afhankelijk van het aantal deelnemers: hoe meer mensen, hoe lager de kosten. Wij kunnen op dit moment nog geen exacte prijs noemen.

  Opgeven voor de reünie kunt u via Anja Muller: per e-mail [email protected], of een briefje naar: Anja Muller, Gladioolveld 26, 2914 PD Nieuwerkerk aan den IJssel. Vermeld svp uw naam en uw email-adres en/of telefoonnummer, zodat wij u op de hoogte kunnen houden van eventuele bijzonderheden.
  Mocht u nog contact hebben met andere oud-collega’s, wilt u dan svp zo vriendelijk zijn ook hen voor de reünie uit te nodigen? Bij voorbaat dank.

  Wij hopen u allen op 18 oktober te mogen begroeten.

  Met vriendelijke groet,
  Bas Brand en Anja Muller

  Delen

  - Advertentie -

  Meer

  Laat een reactie achter

  Vul uw opmerking in!
  Vul je naam in

  - Advertentie -
  - Advertentie -

  - Advertentie -
  - Advertentie -