- Advertentie -
Meer
  - Advertentie -
  HomeNieuwsHeel Het Kompas Bakt

  Heel Het Kompas Bakt [INGEZONDEN]

  - Advertentie -

  Delen

  “Klaar? Bakken maar!” Na weken van voorbereiding barste op 5 april de strijd los om de titel ‘Beste Bakker van Het Kompas’. Maar liefst vijftien deelnemers van het schippersinternaat uit Lemmer namen het tegen elkaar op.

  De geheime jury bestond uit drie jongeren en een groepsleider. Zij wezen in het diepste geheim in drie verschillende categorieën een winnaar aan.

  De kandidaten kwamen met leuke, mooie, moeilijke, soms raadselachtige, maar vooral lekkere baksels. Deze eerste editie mochten we proeven van heerlijke cupcakes, appeltaart, pondkoek, regenboogtaart, appelcrumble, Tsjechische bruidsgebakjes, appelroosjes, chocolade- en& kokosbolletjes, Ierse sheperds pie en gebakken eitjes zoals niemand ze kan maken.

  Screenshot_20160414-132652Wie zijn de allerleukste en beste bakkers van dit jaar?

  De prijs voor het origineelste baksel ging naar de maker van de cupcakes met daarop onze mascotte Billy Beer. Het lekkerst waren de chocoladebolletjes in drie verschillende smaken en het mooiste was de regenboogtaart die, als je hem open sneed, alle kleuren van de regenboog liet zien.

  De winnaars kregen een prachtige oorkonde en de alle deelnemers ontvingen een schort met het internaatslogo en hun eigen naam. We kijken terug op een zeer geslaagde dag en kijken uit naar de volgende editie van ‘Heel Het Kompas Bakt’.

   

  Groepsleiding Het Kompas,
  Lemmer

  Delen

  - Advertentie -

  Meer

  Laat een reactie achter

  Vul uw opmerking in!
  Vul je naam in

  - Advertentie -
  - Advertentie -

  - Advertentie -
  - Advertentie -