Europort start spetterend

0

Met een harde knal en heel veel confetti is Europort vandaag (5 november) van start gegaan. De officiële handeling werd een gezamenlijke groepsprestatie van alle sprekers die in het korte openingsprogramma aan bod waren geweest.

De Young Maritime Representatives Jesper Poppe, Danique Horstmeier en Bas Peeters, de reders Pieter van Oord (Van Oord), Annika Hult (Stena Line), Antonia Bordils (Bodula towage) en Mikki Koskinen (ESL Shipping), kunstenaar en innovator Daan Roosegaarde, Ahoy-directeur Jolanda Jansen en presentator Geert Maarse drukten samen op de knop.

Kennisdeling

Daarmee is de internationale maritieme beurs in Ahoy Rotterdam geopend. Tot en met vrijdag 8 november worden circa 25.000 bezoekers verwacht. Op de beurs zijn ruim 1.000 bedrijven aanwezig.

Alle dagen worden congressen, master classes en andere bijeenkomst gehouden. Daarmee maakt de beurs kennisdeling mogelijk, vertelde Jolanda Jansen, die nodig is om innovaties en prestsaties te bevorderen. Centraal op Europort staat het thema ‘special ships, smart solutions.’

Het panel met vlnr Pieter van Oord (Van Oord), Annika Hult (Stena Line), Antonia Bordils (Bodula towage) en Mikki Koskinen (ESL Shipping).

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.