Credion Ship Finance breidt uit

0
Peter Stout (rechts) en René van de Graaf.

Op 1 april is Peter Stout toegetreden als partner bij Credion Ship Finance in Heerenveen. Samen met René van de Graaf zal hij rederijen in de zee- en binnenvaart, scheepvaartondernemers en scheepswerven van financieringsoplossingen voorzien.

Credion heeft, naast afspraken met de grootbanken, toegang tot meer dan negentig alternatieve financieringspartijen. Dit biedt nieuwe financieringsoplossingen voor de professionele beroepsvaart, stelt het bedrijf.

Groei

Door aanhoudende groei zocht Credion Ship Finance naar uitbreiding. Na een jarenlange periode in het bankwezen (toegespitst op zijn specialisatie binnenvaart) en het bedrijfsleven (scheepsbouw en scheepvaart), heeft Peter Stout besloten om zich als partner aan te sluiten bij Credion Ship Finance.

Met deze stap verwacht hij beter in te kunnen spelen op de behoeften van klanten. Door de strakke regulering van de financieringsprocessen bij reguliere banken wordt dit steeds lastiger, geeft hij aan. Daarnaast wil een ondernemer zich bezighouden met zijn bedrijf. Ondernemers kiezen er steeds vaker voor om het financieringstraject uit te besteden aan onafhankelijke deskundige partijen zoals Credion.

Geld aantrekken

Credion is een keten van ruim vijftig over het land verspreide vestigingen, die toegang hebben tot meer dan negentig verschillende bronnen waaruit geld is aan te trekken. Dit zijn naast de algemene banken bijvoorbeeld crowdfunders, investeerders en financiers die zich op een nichemarkt richten.

 

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.