- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsCoVadem Smart Dashboard is nu ook op smartphone te raadplegen

CoVadem Smart Dashboard is nu ook op smartphone te raadplegen

- Advertentie -

Delen

CoVadem maakt varen met voorkennis mogelijk. Dankzij het varende meetnet van deelnemende schepen hebben gebruikers informatie over de actuele waterdiepten op de Rijn en de Waal. Het persoonlijke Smart Dashboard geeft ook alle voorspellingen over waterdiepten en doorvaarthoogten. Deze module is na een aantal recente updates ook te raadplegen op de smartphone. Als schipper kun je nu dus overal de informatie lezen.

CoVadem Smart Dashboard combineert actuele metingen met prognoses over doorvaarthoogten en waterdiepten, tot wel zes dagen vooruit. Zo heb je als gebruiker in één oogopslag alle relevante informatie, specifiek voor jouw schip en vaarroute. Dat maakt het mogelijk om de reis optimaal voor te bereiden, inclusief de hoeveelheid lading en de diepgang. Operators en rederijen kunnen met het CoVadem Smart Dashboard ook de routes van meerdere schepen managen, voorbereiden en inzien.

Overal te raadplegen

Voortdurend werkt CoVadem aan de verbetering en uitbreiding van de techniek, de data en de wijze van presenteren. Betrouwbaarheid gaat daarbij hand in hand met gebruiksgemak. De jongste updates maken dat het Smart Dashboard nu ook volledig functioneel is op smartphones: alle kaarten, waterdiepten, doorvaarthoogten en waterstandvoorspellingen zijn snel en overzichtelijk te bekijken.

Daarmee is de wens van schippers ingevuld om altijd en overal de gegevens te kunnen raadplegen. Er is immers geen laptop of computer meer nodig. Je hoeft dus niet meer in het stuurhuis te zijn. Zelfs niet per se aan boord. Thuis of onderweg… je bent altijd op de hoogte.

Abonnement

CoVadem brengt actuele waterdiepten in kaart door een ‘varend meetnet’ te combineren met slimme Big Data-technieken. De gegevens van de dieptemeters van de meer dan 250 deelnemende schepen worden centraal verwerkt, geanalyseerd en verrijkt.

Ook andere scheepseigenaren kunnen profiteren van deze service door een abonnement af te sluiten, al of niet in combinatie met Smart Navigation: de module waarmee de actuele waterdieptes in de Inland ECDIS-kaarten (van Tresco, Periskal, in-innovatie navigation of Stentec) verwerkt zijn. Metende schepen krijgen korting.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -