Control Techniques: typegoedkeuring op Commander C- en F600-frequentieregelaars

0
Een Commander C200-frequentieregelaar. (foto Control Techniques)

De Commander C- en F600-frequentieregelaars van Control Techniques beschikken sinds kort over een typegoedkeuring. DNV GL Marine certificeerde ze afgelopen december. Daarmee zijn zowel de Commander C en F600 als de Unidrive M600 en M700 frequentieregelaars gecertificeerd voor de maritieme en de offshore-markt.

Control Techniques, gevestigd in Sliedrecht, is specialist in elektrische aandrijftechniek en sinds 2017 onderdeel van de Japanse multinational Nidec. Het productieproces van Control Techniques voor de Commander C- en F600 Pump-regelaar voldoet aan de strenge eisen van DNV GL voor controle op componentniveau, assemblageproces, deeltest, finale test. Ook de wereldwijd gehanteerde productiestandaard die Control Techniques hanteert, speelde een rol. 

Frequentieregelaar

De Commander C-range is een serie universele frequentieregelaars met een vermogensbereik van 0,25 tot 132 kW. De nieuwe F600 frequentieregelaar is onderdeel van de specialistische, specifiek voor de maritieme sector ontwikkelde regelaars van Control Techniques. Deze regelaar is bedoeld voor pomptoepassingen en heeft een breed vermogensbereik: van 1,1 kW tot zelfs 2,8 MW.

Met dit DNV GL maritieme typegoedkeuringscertificaat heeft Control Techniques een belangrijke stap gezet voor het toepassen van de Commander C- en F600 Pump-frequentieregelaars van binnen de wereldwijde maritieme en offshore-markt.

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.