Werkbezoek Rijkswaterstaat

0

Op 8 augustus heeft het BVB in samenwerking met Koninklijke BLN-Schuttevaer, Centraal Overleg Vaarwegen en het CBRB een werkbezoek georganiseerd voor Nel Aland, directeur Omgeving, Communicatie en Strategie bij Rijkswaterstaat. Hierbij waren tevens mevrouw Harteveld (bestuursadviseur bij Rijkswaterstaat) en meneer Konings (senior proces­manager logistiek bij de Provincie Limburg) aanwezig.

Het gezelschap werd ontvangen op de Verkeerscentrale Dordrecht. Na een rondleiding daar gingen ze met een patrouillevaartuig aan boord bij het ms Sincero om de praktijk te ervaren. Zo kunnen gasten in gesprek met de ondernemer zelf en daadwerkelijk eens een kijkje aan boord nemen.

 

Ze mochten ook een kijkje nemen in de woning van de familie om het leven aan boord te ervaren. Altijd weer leerzaam en interessant voor de gasten.

Het volgende werkbezoek vindt plaats met Katja Portegies, directeur Veiligheid en Water bij Rijkswaterstaat. Dat staat gepland voor 20 september. Ook dat bezoek zal vanaf de Verkeerscentrale Dor­drecht plaats vinden.

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.