- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsWeer kraan erbij voor ZHD Stevedores

Weer kraan erbij voor ZHD Stevedores

- Advertentie -

Delen

Na de eerdere uitbreiding van zijn kranenpark eerder dit jaar heeft ZHD Stevedores opnieuw een kraan aangeschaft. Het in Dordrecht en Moerdijk gevestigde stuwadoorsbedrijf kocht een Mantsinen 300M hydraulische kraan, die deze maand nog wordt geleverd.

De investering is nodig voor “verdere optimalisatie en uitbreiding” van de dienstverlening op het gebied van op- en overslag van droge bulk, breakbulk, containers en staal. De komst van extra kraancapaciteit stelt ZHD ook in staat om “op een goede en geplande manier het toekomstig preventief en groot onderhoud” van alle kranen te doen.

Moerdijk

De Mantsinen 300M is een jaar oud en kan 20 ton op 34 meter tillen. Hij komt te staan op de terminal in Moerdijk. Met de komst van deze hydraulische kraan is ZHD in staat zijn positie in de Brabantse zeehaven verder te verstevigen en “de mogelijkheden voor efficiënte, snelle en betrouwbare overslag te intensiveren. Dit geldt zowel voor droge bulkgoederen alsook de overslag van stukgoed, staalproducten en containers”.

Eerder dit jaar breidde ZHD zijn kranenpark al uit met twee nieuwe KoneCranes Gottwald- kranen en een 50 tons KoneCranes Gottwald-kraan op een ponton: drijfkraan Ahoy Adamas.

 

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -