- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwbouwVIVA TWO betekent nieuwe mijlpaal voor VIVA Cruises en Scylla

VIVA TWO betekent nieuwe mijlpaal voor VIVA Cruises en Scylla

- Advertentie -

Delen

Op 23 maart is de VIVA TWO gedoopt, het nieuwe vlaggenschip van VIVA Cruises. Het is het tweede nieuwbouwschip van de touroperator uit Düsseldorf.

⇒ Meer informatie over de VIVA TWO is te vinden op Vlootschouw.nl.

In het voorjaar van 2022 bracht VIVA Cruises de VIVA ONE in de vaart. Nu was de beurt aan de VIVA TWO. De doop werd verricht door Shiri Gordon. Zij is CEO en mede-eigenaar van The Gordon Travel Group uit Israël en al jaren partner van VIVA Cruises en diens moedermaatschappij Scylla AG.

Vijf jaar

De VIVA TWO is 135 meter lang en 11,45 meter breed. Het schip beschikt over 95 cabines en biedt plaats aan 190 gasten.

De doop vond plaats in de oude binnenstad van Düsseldorf. Het betekende een nieuwe mijlpaal voor VIVA Cruises. “We vieren dit jaar dat VIVA Cruises vijf jaar bestaat en vanaf het begin hebben we ons gericht op innovatie en een eigen koers”, aldus COO Andrea Kruse.

(foto Tekst & Toebehoren)

“Dit wordt voortgezet met de VIVA TWO en met de keuze van de doopmoeder. Deze beslissing staat ook voor onze dankbaarheid tegenover al onze partners met wie we dagelijks samenwerken. Shiri Gordon is de perfecte vertegenwoordiger voor ons en voor al onze partners; zij staat voor succesvolle vrouwen in leidinggevende posities en toont onze passie voor de riviercruise-industrie.”

Shiri Gordon is de derde generatie die The Gordon Travel Group leidt. Sinds 1977 is het familiebedrijf uitgegroeid tot een van de toonaangevende touroperators in Israël. Het biedt wereldwijd een verscheidenheid aan persoonlijke en originele ervaringen aan.

Respect voor familie en traditie

“Het is voor mij een grote eer om doopmoeder te zijn van dit fantastische, nieuwe schip. Scylla’s respect voor familie en traditie in combinatie met hun compromisloze normen, innovatieve aanpak en persoonlijke benadering spraken mij vanaf het begin aan. Omdat we de bedrijfsfilosofie delen, was het voor beide partijen vanzelfsprekend om ons langdurige partnerschap met VIVA Cruises uit te bouwen”, aldus Gordon.

Bij de doop van de VIVA TWO was een groot, internationaal gezelschap aanwezig. De genodigden werden aan boord van het schip verwelkomd door het team van VIVA Cruises uit Düsseldorf, onder wie naast Andrea Kruse ook directeur Arno Reitsma van VIVA Cruises en Scylla. De Duitse tv-presentator Marco Schreyl begeleidde het feestelijke evenement en de doopplechtigheid.

De VIVA TWO. (foto Media Creators)

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -