- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsVandaag begint 10e Shipping Technics Logistics

Vandaag begint 10e Shipping Technics Logistics

- Advertentie -

Delen

Shipping Technics Logistics, de enige binnenvaartbeurs van Duitsland, viert dit jaar een jubileum. Vandaag en morgen komt de branche voor de tiende keer samen in beurs- en congrescentrum Kalkar.

Het evenement maakt tien edities vol, zonder onderbrekingen plaats – ook in coronatijd sloeg de beurs geen enkele keer over. Ondanks alle beperkingen in die jaren gingen het organisatieteam en de exposanten op volle toeren door.

Sommige bedrijven waren alle keren van de partij en zij nemen dit jaar dus al voor de tiende keer deel. Organisator en gastheer Messe Kalkar wil de komende jaren op koers blijven. Na het vertrek van Pim Groot Obbink heeft Michaela Schmidt, die al bij veel deelnemers bekend was, het beursmanagement op interim-basis overgenomen.

Bij Messe Kalkar kijken ze met veel verwachting uit naar Shipping Technics Logistics. Op 26 en 27 september is de maritieme sector verzameld in het complex aan de oevers van de Rijn. Twee dagen lang (op dinsdag van 11.00 tot 19.00 uur en op woensdag van 11.00 tot 17.00 uur) is er volop ruimte om te netwerken.

Ontmoeten en begroeten

Motorenfabrikanten en -leveranciers, scheeps­bouwers, scheepsuitrusters, dienstverleners en andere gerelateerde bedrijven uit heel Europa zullen elkaar die dagen in Messe Kalkar ontmoeten. Ze benutten Shipping Technics Logistics als platform voor producten, diensten en belangrijke relaties.

Onderwerpen die aan bod komen zijn haven, handel, goederenvervoer, installatietechniek, reparatie en voortstuwing, veiligheid, navigatie, brandstoffen, verzekeringen, communicatie en nog veel meer. Topics zijn ongetwijfeld het tekort aan geschoolde arbeidskrachten, de invoering van schonere voortstuwing (elektrisch, waterstof) en hernieuwbare brandstoffen in de binnenvaart, de noodzaak van extra geld voor de natte infrastructuur.

Shipping Technics Logistics is uitgegroeid tot een gemeenschap die jaar na jaar samenkomt en steeds verder groeit, aldus de organisatie. “Ook deze keer zullen er weer meer dan honderd exposanten aanwezig zijn op beide beursdagen. Vakbezoekers en exposanten kunnen vol verwachting uitkijken naar de specialistische presentaties die zullen worden aangeboden.”

(foto Messe Kalkar)

Dock & Rock-party

Het programma is  ook deze keer zeer gevarieerd. Zoals altijd kent het evenement vanavond een feestelijke afsluiting van de eerste beursdag. De Dock & Rock-party in de scheepsbar maakt het mogelijk om in een gezellige ambiance bestaande contacten te versterken en nieuwe contacten te leggen.

“Maar ook om te proosten op succesvolle zaken”, aldus Messe Kalkar. “Hier geldt: contracten worden niet alleen op de beurs zelf gesloten.  Shipping Technics Logistics heeft in alle opzichten een blijvend effect. Het is niet ongewoon dat zeer grote deals worden gesloten in de nasleep.”

Kijk voor meer informatie op www.shipping-technics-logistics.de. Daar kunnen zakelijke bezoekers uit de maritieme sector ook hun gratis toegangsbewijs bestellen.

Openingstijden

dinsdag 26 september van 11.00 tot 19.00 uur
woensdag 27 september van 11.00 tot 17.00 uur

Messe Kalker is gevestigd in Kernwasser Wunderland Freizeitpark.
Adres: Grietherstrasse 110-120, D-47546 Kalkar

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -