- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsBuitenkans voor de binnenvaart

Buitenkans voor de binnenvaart

- Advertentie -

Delen

Voor dé krant voor de binnenvaart ligt het niet direct voor de hand om golflessen aan te bieden. Ontegenzeggelijk is het origineel dat de Binnenvaartkrant in samenwerking met het als uitstekend bekendstaande Golfcenter Seve in Rotterdam-Noord vanaf 1 november een arrangement aanbiedt, zowel voor beginners als meer gevorderden.

⇒ Kijk hier voor de voordelen van het arrangement.

Een heel voordelig arrangement, aldus Carin Broere en Martin Dekker, beiden doorgewinterde golfers en niet toevallig respectievelijk verkoopleider en hoofdredacteur van de Binnenvaartkrant. Maar vóór ze verder ingaan op het gunstig geprijsde arrangement, legt Martin uit waarom de sector aan het golfen ‘moet’. Wat hebben binnenvaart en golf met elkaar?

Samen sporten

“Helemaal niks”, zegt hij met een grijns, en om meteen wat misverstanden uit de wereld te helpen: “Golf is veel populairder en laagdrempeliger dan de meeste mensen denken. Het is zo spannend en ontspannend als je het zelf wilt maken. Maar het is op de eerste plaats gezellig, sportief en leuk om te doen. Oók met je zakelijke contacten.”

“De binnenvaart lijkt om schepen te draaien, maar uiteindelijk draait het om mensen. Niet voor niks zijn er zoveel beurzen, bijeenkomsten, sociëteiten, borrels. Daar kun je met elkaar praten, eten en drinken. Maar het is nog leuker als je samen kan sporten. Met de krant brengen we mensen samen en dat is precies wat we willen met dit arrangement. Golfcenter Seve is een fantastische plek met alle voorzieningen om te (leren) golfen. Het is een nieuwe manier om mensen met elkaar in contact te brengen.”

Voor iedereen

Carin herinnert zich hoe ze zelf in het begin toch wat scepsis moest overwinnen. Nu kan ze zich niet meer voorstellen dat ze niet wekelijks een balletje slaat. “Bij mijn vorige werkgever hadden we een soortgelijk arrangement, ik kreeg daar les en heb door te golfen zoveel mensen leren kennen. En niet alleen directie­leden van bedrijven… iedereen kan meedoen.”

Martin: “Je bent samen buiten in de natuur en het mooie is dat alle niveaus met elkaar kunnen spelen. Dankzij het handicap (de hoogte daarvan geeft iemands niveau aan – red.) is het mogelijk dat je ook tegen veel betere golfers kunt spelen – en ook nog van ze kan winnen.”

Carin over het arrangement: “Dat is een jaarlidmaatschap plus twintig lessen op woensdagvond. Je hoeft ook niet alles zelf aan te schaffen… kom gewoon in sportieve kleren met gympen aan. De clubs kun je hier lenen.” Martin: “Het is echt een buitenkans.”

Meer weten of aanmelden? Mail dan naar [email protected].

 

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -