- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsThe Beach Boys spelen voor eeuwfeest Spido op Maasvlakte 2

The Beach Boys spelen voor eeuwfeest Spido op Maasvlakte 2

- Advertentie -

Delen

Spido bestaat honderd jaar en dat wordt groots gevierd! Speciaal voor dit feestelijke moment organiseert de Rotterdamse rederij op vrijdag 5 juli een legendarisch concert met twee iconen uit de internationale muziekwereld: The Beach Boys en het Rotterdams Philharmonisch Orkest spelen die dag samen op de Tweede Maasvlakte.

Bij Futureland wordt een podium opgebouwd. De Californische band zal zijn grootste hits spelen, begeleid door ruim zeventig muzikanten. Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met Mojo Concerts. Op woensdag 3 juli speelt de band, zonder het Rotterdams Philharmonisch, in het Nieuwe Luxor.

Living legends

Sinds de jaren zestig hebben The Beach Boys een stortvloed aan hits afgeleverd en wereldwijd tientallen miljoenen albums verkocht. Zanger en oprichter Mike Love is verantwoordelijk voor het wereldberoemde Surfin’ USA. Hun hit Good Vibrations werd door muzikanten en muziekkenners tot beste song van de 20e eeuw uitgeroepen.  De Grammy award-winnende songwriter Bruce Johnston sloot zich in 1965 aan bij The Beach Boys en werkte met legendarische artiesten als Elton John en Pink Floyd.

The Beach Boys worden nog altijd geleid door Love en Johnston, die samen met Tim Bonhomme (toetsen), John Cowsill (drums), Keith Hubacher (bas), Christian Love (zoon van Mike Love, gitaar), Brian Eichenberger (gitaar), Randy Leago (sax) en Scott Totten (gitaar) de erfenis van de iconische Amerikaanse band voortzetten.

Rotterdams Philharmonisch Orkest

In juni 2018 verscheen The Beach Boys with the London Royal Philharmonic Orchestra uitgebracht. Dit album combineert de briljante, originele vocale harmonieën van The Beach Boys’ classics met gloednieuwe symfonische composities. Het album creëert een unieke en bijzondere ervaring van zeventien iconische hits. Samen met het Rotterdams Philharmonisch Orkest doen de mannen dit op 5 juli nog eens dunnetjes over.

Het Rotterdams Philharmonisch Orkest is één van Europa’s vooraanstaande symfonieorkesten en staat wereldwijd bekend om de intense energie van zijn concerten, zijn succesvolle opnamen en innovatieve publieksbenadering.

Spido

Vanaf de voet van de Erasmusbrug verzorgt Spido het hele jaar door rondvaarten, dagtochten en themacruises aan in Rotterdam. Spido is één van de grootste Rotterdamse attracties. In 1919 begonnen zij als vervoerder over water. Na de Tweede Wereldoorlog gingen zij verder als rondvaartbedrijf. Inmiddels bestaat de vloot uit vijf schepen.

Het is mogelijk om met eigen vervoer naar het concert te gaan, maar ook met een schip van Spido. Op de terugweg is er aan boord een spetterende after party met de Joe Cocker tributeband Joe Uncovered.

Bestel hier kaarten.  

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -