- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsAftellen naar Alpe d’HuZes 2019

Aftellen naar Alpe d’HuZes 2019

- Advertentie -

Delen

Nog een goeie week, en dan is het weer zover. Onze negende deelname aan Alpe d’HuZes voor KWF Kankerbestrijding. Donderdag 6 juni om 04.30 uur gaan we, dit jaar met een team van negen mensen en nog zo’n kleine 5.000 niet minder bezielde andere deelnemers, de strijd met kanker aan. En ook met de berg en onszelf, want het blijft ook na zoveel keer, zeg maar, gerust een pittige uitdaging!

Een symbolische uitdaging, want kanker van een dodelijke naar een chronische ziekte terugdringen, is ook een gevecht van lange adem. Net als die berg op stampen. Stug doorgaan en niet opgeven.

Voor mensen voor wie kennis en middelen tekort schoten. Zoals voor Marieke Stam, van het bunkerstation waar we onze brandstof van betrekken. En voor haar vijf kinderen en haar man Matthijs, die een geweldige vrouw en moeder niet ouder dan 41 jaar zagen worden. Wat zou het mooi zijn als zij en zoveel anderen in een vergelijkbare situatie, dit in de toekomst niet meer mee hoeven te maken. Doordat er dan mogelijkheden zijn die nu nog ontbraken.

Er zijn gelukkig ook steeds meer positieve resultaten, die dankzij de niet aflatende inzet van betrokken wetenschappers geboekt worden. Om die mogelijk te blijven maken zijn uw steun en onze inzet blijvend nodig.

Mogen we op u en jou rekenen? Want niemand meer dood aan kanker… Wie wil dat niet?!

Tegelijk wil ik hierbij iedereen bedanken die, op wat voor manier dan ook, steun heeft betuigt!

Sportieve groeten
Marinus Hoogendoorn
team Binnenvaart to The Top

Doneren kan via www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/marinushoogendoorn

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -