- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsSteun Stichting HarmM

Steun Stichting HarmM [INGEZONDEN]

- Advertentie -

Delen

Chris en Sija Kornet uit Werkendam hebben de Stichting HarmM opgericht om geld in te zamelen zodat hun autistische neef Harm kan blijven wonen in de speciale woonboerderij in Elspeet. Ze hopen dat andere mensen de stichting steunen.

Onze lieve neef Harm (14 jaar) dreigt zijn huisvesting kwijt te raken. Harm is autistisch en woont, samen met nog vier andere autistische kinderen, op een speciale boerderij in Elspeet (de Welkamp) in de buurt van een school die met De Welkamp samenwerkt.

Daar de overheid zijn Persoons Gebonden Budget of PGB heeft gehalveerd, is het voor hem niet meer mogelijk om daar te blijven wonen én naar school te gaan. Voor Harm is dit heel erg; daar blijven wonen is nodig voor zijn ontwikkeling en hij heeft het daar erg goed naar zijn zin.

We hebben een stichting opgericht met als primair doel de huisvesting van Harm te kunnen behouden. Daarnaast willen we in de volgende stap ook hulp bieden aan Arnaou Morinos, een Spaanse autistische jongen die zijn vader verloren heeft bij de berging van de Costa Concordia. Dit, en misschien méér, kan alleen voortgang vinden met de steun van u.

Stichting HarmM is een feit met dank aan ‘De Rivieren Notarissen’.

Wij hebben uw hulp nodiig. Wilt u ons helpen?

Chris en Sija Kornet,
Werkendam

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -