- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsStage V-certificaat voor Steyr SE186E38-motor

Stage V-certificaat voor Steyr SE186E38-motor

- Advertentie -

Delen

Met de nieuwe SE186E38 brengt Steyr Motors een motor op de markt die volledig voldoet aan de jongste emissieregels. Met het Stage V-certificaat is de 175 pk-motor geschikt voor de kleine beroepsvaart, zo maakt distributeur Padmos Industrial & Marine Motors bekend.

Steyr Motors is een Oostenrijkse fabrikant. Naast de SE186 levert het bedrijf  4- en 6-cilinder dieselmotoren van 120 tot 292 pk.

Het nieuwe model heeft een compact en lichtgewicht design en beschikt over een full power speed range van 3300 tot 3850 toeren. De 3,2 liter monoblock-motor is leverbaar met een brede keuze aan transmissies, drive adapters en equipment. Naast de nieuwe, in Europa verplichte Stage V-certificering heeft deze motor ook een SOLAS- en EPA Tier 3-keuring.

Padmos Industrial & Marine Motors

De Steyr-motoren worden in de Benelux gedistribueerd door Padmos Industrial & Marine Motors uit Brouwershaven. Het bedrijf richt zich met name op het reddingswezen en de beroepsvaart. Maar COO Iman Padmos sluit voor de nieuwe motor niemand buiten: “Naast dat deze SE186 uitermate geschikt is voor de beroepsvaart, is het vanzelfsprekend dat deze schone voortstuwingsbron ook goed en breed toepasbaar is in motor- en zeiljachten. Padmos Industrial & Marine Motors draagt met deze nieuwe motor en de Imansson elektrische motoren bij aan een groene en duurzame maritieme toekomst.”

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -