- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsKoedood verkoopt 100e Stage V-motor

Koedood verkoopt 100e Stage V-motor

- Advertentie -

Delen

Onlangs bereikte Koedood Marine Group een mijlpaal: het  verkocht zijn 100e, door het bedrijf zelf ontwikkelde, Stage V-motor.

Op 1 januari 2022 werd de nieuwe emissienorm van kracht. Om daaraan te kunnen voldoen, begon Koedood in 2019 met het ontwikkelen van het eigen KEES-systeem speciaal voor de binnenvaart: Koedood Engine Emission System.

Motorfabrikant

Na de ontwikkelingsfase zijn de prototypes getest door TNO. De certificering, verricht door RDW, ontving Koedood eind 2021. Zodoende werd het bedrijf uit Hendrik-Ido-Ambacht van motorleverancier ook motorfabrikant. Dit had grote gevolgen voor het bedrijf, waar diverse veranderingen plaatsvonden in de organisatie en voor de medewerkers.

Binnen enkele jaren zijn 100 van deze Stage V-motoren verkocht. Koedood is trots op deze mijlpaal. “In de achterliggende periode hebben wij wederom veel aanvragen gehad voor ons KEES-systeem, wat vertrouwen geeft voor de toekomst”, aldus senior manager sales Jan Breedveld. “De Stage V-motoren doen het goed en we zijn blij dat we er al zoveel verkocht hebben. Wij willen graag iedereen bedanken voor het vertrouwen in Koedood.”

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -