Sportieve gezinsdag van Julia Internaat

0

Op het Julia Internaat is het traditie dat de kinderen, ouders en medewerkers één maal per jaar bij elkaar komen voor een gezinsdag. Op een stormachtige zondag eind maart was het zover.

Aan het begin van de middag werd iedereen verwacht bij Strand Binnen in Breda. Een mooie locatie met bergen zand. Veel kinderen waren bij binnenkomst direct in het zand te vinden om zandtaartjes te maken of te volleyballen.

Na een kopje koffie en thee werd het tijd om sportief en actief te worden. Alle 171 aanwezigen werden verdeeld over twaalf groepen. Deze groepen speelden verschillende spellen: Ik hou van Holland, Memory, een estafette, een overlevingshut bouwen en blind voetbal. Vrijwel iedereen was zeer fanatiek; een beetje vals spelen werd dan ook niet geschuwd. Het winnende team kreeg per gezin/medewerker een frisbee en een cadeaubon voor Bootje Varen in Breda.

 

BBQ

Na alle spelen stond het eten klaar. Een heerlijke BBQ, aangevuld met lekkere salades en fruit. Na al die sportiviteit had iedereen best trek gekregen, zo bleek. Na het eten werd het langzaam tijd om de kinderen uit te kloppen van al het zand en ze mee te nemen voor een hoognodige douche/badbeurt. Ook dit jaar kunnen de kinderen, ouders en medewerkers van het Julia terugkijken op een leuke en gezellige dag.

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.