Spectaculaire demonstratie bij Wereldhavendagen

0
(foto Anne Reitsma)

Vanaf 15 augustus 12:00 uur zijn er kaartjes te koop voor de 45e Wereldhavendagen, die plaatsvinden op 2, 3 en 4 september.

Tijdens die dagen is er een spectaculaire demonstratie van een E1 powerboat, een elektrisch aangedreven, futuristische draagvleugel-raceboot. Bovendien is er zoals elk jaar een uitgebreid aanbod excursies, tours, rondvaarten en andere activiteiten, zoals de unieke filmpremière van ‘Wild Port Of Europe’.

Bij de diverse excursies, vaartochten en tours in en om het havengebied krijgen bezoekers letterlijk een kijkje achter de schermen van de Rotterdamse haven met onder andere excursies naar containerterminals. Ook zijn er infrastructurele projecten te bezoeken. Er zijn vaartochten te boeken, van klassieke zeeslepers tot een P&O-cruiseferry. Er is zelfs vanaf de Landtong Rozenburg een helikoptervlucht over het havengebied mogelijk.

Er zijn wandel- en fietstours voor de ontdekking van de groene kant van de haven. Op 3 en 4 september wordt in bioscoop LantarenVenster de film ‘Wild Port Of Europe’ vertoond. Deze natuurfilm toont de onverwachte rijkdom, veerkracht en dynamiek van de natuur in de Rotterdamse haven.

Ook in de stad zijn talrijke tours en evenementen. Zo is er onder andere in de Schiecentrale een vervolg op de Real Life Game, waarbij teams binnen de tijd zich een ontsnapping uit deze enorme escaperoom moeten puzzelen.

De kaartverkoop voor alle excursies, vaartochten, tours en andere activiteiten via de website van de Wereldhavendagen. De tickets voor de vertoningen van ‘Wild Port Of Europe’ zijn verkrijgbaar bij LantarenVenster

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.