- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsSleepdienst Verschoor wordt Sleepdienst Gepke

Sleepdienst Verschoor wordt Sleepdienst Gepke

- Advertentie -

Delen

Sander Verschoor draagt Sleepdienst Verschoor over aan Daniël Veldman. Veldman is al ruim tien jaar in dienst bij het bedrijf en werkte zich in die periode op tot kapitein en plaatsvervanger van Verschoor. De overdracht vindt plaats per 1 januari 2018. Vanaf die dag heeft het bedrijf ook een nieuwe naam: Sleepdienst Gepke.

Het huidige kantoor van het sleepvaartbedrijf is gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht, maar de vloot, bestaande uit de Gepke en de Gepke 3, heeft Dordrecht als thuishaven. De boten zijn bekende verschijningen in havens en op vaarwegen door heel Nederland. Met name in de Drechtsteden en de haven van Rotterdam zijn ze regelmatig aan het werk te zien. Hun naamsbekendheid was voor Verschoor en Veldman reden om het bedrijf bij de overdracht naar de vaartuigen te noemen: Sleepdienst Gepke.

 

In goede handen

Sander Verschoor (59) is blij dat zijn vertrouweling het bedrijf wilde overnemen. “Bij hem is het in goede handen. Daniël kwam op zijn 16e bij onze sleepdienst werken en heeft zich uitstekend ontwikkeld. Als ik niet aanwezig was, bijvoorbeeld door vakantie, nam hij de dagelijkse leiding ook al van me over. Nu wordt dat permanent. Ik blijf nog wel betrokken; voor advies en om in te vallen bij drukte of ziekte.”

Klanten zullen er weinig van merken, voorspelt Verschoor. “Ze kennen Daniël en hij weet op zijn beurt wat onze klanten wensen. Onze kracht ligt in het op tijd en netjes werken, de kosten in het oog houden en dag en nacht bereikbaar zijn. We ontzorgen klanten; regelen alles voor hen.”

 

Sander Verschoor (rechts) draagt zijn sleepbedrijf over aan Daniël Veldman.

Vertrouwd gezicht, zelfde werkwijze

“Maar verder verandert er niets”, verzekert de 26-jarige Veldman. “We gaan  op dezelfde toer verder. Dus ook in het contact met onze klanten. We communiceren eerlijk en open en dat blijft zo. Ik vind het belangrijk om hen op de hoogte te houden voor, tijdens en na een project. Zo denken zij er gelukkig ook over.”

“Dit is een geweldige kans, die ik met beide handen aanpak. Sleepdienst Verschoor is een prachtig bedrijf. Ik kwam hier binnen als stagiair en mocht blijven. Ik kreeg de ruimte om te groeien en te leren. Nu is het tijd voor de volgende stap.”

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -