SDK en DAS Logistics gaan samen verder als Naxco Belgium

0

Op 1 december zijn SDK (Sotramar & De Keyser) en DAS Logistics gefuseerd. Sindsdien werken ze onder de nieuwe naam Naxco Belgium. Dankzij de fusie is Naxco Belgium nu een internationale deur-tot-deur logistieke partner: lucht- en zeevracht inclusief multimodaal voor- en natransport. Ook per binnenvaart.

De nieuwe onderneming is onderdeel van de Naxco Group, een mondiale logistieke dienstverlener die ontstond in 1967 en 24 vestigingen wereldwijd heeft.

SDK en DAS Logistics werkten al jaren samen. “Samen sterk!”, aldus Sven De Meester, CEO van Naxco Belgium. “Niet alleen brengen we onze freight forwarding-diensten in lucht- en zeevracht, douane, transport en opslag nu uniform samen in één bedrijf, we spelen zo ook beter in op de multimodale transportwensen van onze klanten, waar ook ter wereld. Deze fusie is een grote stap voorwaarts in ons netwerk en administratieve vereenvoudiging. De reacties zijn alvast heel positief.”

Naxco Belgium werkt met een team van 42 medewerkers vanuit vestigingen in Antwerpen en Brucargo-Zaventem. Het gefuseerde bedrijf zal een gecombineerde jaaromzet van 35 miljoen euro hebben en werkt samen met een internationaal agentennetwerk.

Zeevracht en luchtvracht

Aan de zeevrachtzijde profileert Naxco Belgium zich als een specialist in import, export en project & breakbulk. Het bedrijf verzorgt ook douanefaciliteiten, magazijn- en logistieke diensten en deur-tot-deur-leveringen. Aanvullend op de luchtvrachtexpedie doet het bedrijf op luchthaven Brucargo-Zaventem ook vrachtafhandeling en biedt het logistieke diensten.

 

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.