Rederij Kornet kiest ook bij nieuwe Merweriver voor MirTac

0

Opnieuw kiest Rederij Chr. Kornet & Zonen voor MirTac om het Star fleet managementsysteem bij haar vloot verder te implementeren. Naleving van ISM en andere wet- en regelgeving, sterke toename in operationeel inzicht en efficiency, gecombineerd met enthousiaste gebruikers zijn de basis voor het nieuwe contract.

Meer efficiency
Managing director Chris Kornet zegt: “We voldoen aan alle klant- en ISM-eisen. Een sterk toegenomen efficiency bij de gehele vloot leidde tot een nieuw contract met onze kennispartner MirTac. MirTac heeft bewezen de expert te zijn in het vertalen van onze dagelijkse praktijk in een succesvolle managementtool.”
MirTac is trots om het partnership met Kornet voort te zetten. “Met het multipurpose-schip Merweriver bewijst Kornet dat ze zich aanpast aan de marktomstandigheden in bulk- en projectlading. Ze loopt voorop bij de concurrentie en voldoet ook aan bijvoorbeeld de NoX-regelgeving van 2015.”

Merweriver
Rederij Chr. Kornet & Zonen is een Nederlandse rederij. De vloot bestaat uit dertien general cargo en containerschepen. De multipurpose Merweriver heeft een volledig tussendek, een achterop geplaatste accommodatie en een innovatieve voortstuwingstechnologie, waardoor Kornet voldoet aan de NoX regelgeving van 2015.

MirTac
MirTac is een no-nonsense consultancybedrijf met een achtergrond in de maritieme industrie. Mirtac levert en mede-ontwikkelt de praktische fleet management-oplossing Star IPS aan scheepseigenaren, charteraars en ship managers. De Star Software wordt gebruikt aan boord van schepen, op rederijkantoren en olieplatforms.

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.