- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsRAI trekt stekker uit HISWA Amsterdam Boat Show

RAI trekt stekker uit HISWA Amsterdam Boat Show

- Advertentie -

Delen

In maart dit jaar vond de 65e editie van de HISWA Amsterdam Boat Show plaats. Het was de allerlaatste. RAI Amsterdam stopt met de beurs, die gold als onofficiële start van het watersportseizoen.

Aanleiding voor dit besluit zijn de veranderingen in de markt en de vraag van exposanten naar één sterk watersportevenement in Nederland, schrijft de beursorganisatie. “Met pijn in het hart neemt RAI Amsterdam afscheid van dit iconische evenement voor de watersport.”

Afgenomen bootbezit

De watersportwereld is de afgelopen jaren ingrijpend veranderd. Zo is het bootbezit afgenomen. Die trend zet de komende jaren verder door, voorziet RAI Amsterdam. Dit leidde de afgelopen jaren tot veranderingen in het aanbod op de beurs en dalende bezoekersaantallen.

“Een andere reden is de vraag van deelnemende exposanten. Bijna 50 procent van de exposanten neemt deel aan zowel HISWA Amsterdam Boat Show als HISWA te Water. Velen hebben aangegeven dat dit een te grote marketinginvestering is.”

HISWA te Water

Met het beëindigen van HISWA Amsterdam Boat Show biedt RAI meer ruimte aan HISWA te Water, dat in Lelystad wordt georganiseerd door HMM Exhibitions. Merkeigenaar van de beurzen, Vereniging HISWA-RECRON, steunt deze beslissing in het belang van de watersportbranche.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -