- Advertentie -
Meer
  - Advertentie -
  HomeNieuwsPoppenkast met poffertjes

  Poppenkast met poffertjes

  - Advertentie -

  Delen

  Zaterdag 12 september is er weer een wervelende kindermiddag met onder meer een poppenkastvoorstelling in het Binnenvaartmuseum aan boord van de René Siegfried. Die begint om 13.00 uur. De toegang en de voorstelling zijn gratis.

  De befaamde poppenspeelster Trees Flameling speelt een voorstelling: “Het hondje van koningin Maxima”. Het verhaal is speciaal voor het Binnenvaartmuseum geschreven en heeft dus ook natuurlijk een link met de binnenvaart. De voorstelling is geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

  Poffertjes

  Aansluitend is er speciaal voor de kinderen een korte rondleiding door het museum met een ervaren kindergids. En daarna worden er, voor de kinderen die trek hebben, poffertjes geserveerd. Vereniging De Binnenvaart trakteert!

  In verband met de RIVM-maatregelen tegen corona is reserveren verplicht: via 0646 42 85 42. Volwassenen mogen de voorstelling niet bijwonen; zij kunnen terecht in de museumruimtes, de serre en de buitenaccommodatie.

  Het Binnenvaartmuseum is open van 10.00 tot 16.00 uur. Het is gevestigd aan boord van de René Siegfried, die ligt in het Wantij aan Maasstraat 13 in Dordrecht.

   

  Delen

  - Advertentie -

  Meer

  Laat een reactie achter

  Vul uw opmerking in!
  Vul je naam in

  - Advertentie -
  - Advertentie -

  - Advertentie -
  - Advertentie -