- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsOproep: reünie voor oud-opvarenden Hr. Ms. Poolster

Oproep: reünie voor oud-opvarenden Hr. Ms. Poolster

- Advertentie -

Delen

Op 30 september 2023 gaan wij er weer voor! Dan organiseren wij wederom een reünie voor alle oud-opvarenden van de Hr. Ms. Poolster. Zoek uw oud-collega’s op en breng ze op de hoogte van dit evenement. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

De reünie gaat plaatsvinden in de Witte Raaf – Marinebasis Den Helder. In verband met de AVG-privacywetgeving moeten wij uiterlijk 10 september aan Bureau Beveiliging doorgeven hoeveel deelnemers zich hebben ingeschreven. Wees er dus op tijd bij!

Natuurlijk zit er weer een financieel plaatje aan vast. De kosten voor deelname oud opvarenden bedragen 24 euro per persoon. Partners/begeleiders betalen 26 euro. Dit is inclusief koffie met gebak bij aankomst, een maaltijd en bittergarnituur.

In verband met de AVG-privacywetgeving en de strenge veiligheidsregels moeten wij je geboortedatum, geboorteplaats, type (rijbewijs, paspoort of ID-kaart) legimitatie en het documentnummer weten van dit wettige identiteitsbewijs. Daarnaast hebben wij officieel je toestemming nodig om foto’s en overzichten te mogen publiceren.

Alle informatie wordt gevraagd in het inschrijfformulier het is daarom belangrijk dat deze volledig wordt ingevuld. Let op: ook (oud-)Defensie-medewerkers moeten een wettig identificatiemiddel opgeven (rijbewijs, paspoort of ID-kaart).

Na ontvangst van de inschrijving ontvangt u binnen twee weken een bevestiging van aanmelding. De gegevens van de betaling staan ook in de bevestigingsmail.

Vermeld duidelijk je naam bij het voldoen van de betaling. Als wij de betaling niet kunnen matchen met een inschrijving, storten wij het bedrag retour. Aanmelden voor de reünie kan tot 10 september 2023. Kosteloos annuleren kan tot 15 sept 2023

Klik voor het inschrijfformulier of scan de QR-code.

Nog vragen? Bellen kan met Claudia 0614 57 03 19 (alleen in de avonduren of in het weekend) of Alain Dooms 0651 19 92 30.

Wij hopen jullie in groten getale terug te zien op 30 september 2023 in De Witte Raaf te Den Helder. Met zijn allen maken wij er wederom een leuke dag van!

 

Alain Dooms, Anne-Marie Hoelandt, Claudia Brosens en Tommy Willemsen
Reünie-organisatie Hr. Ms. Poolster – A 835

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -