- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsGeslaagde reünie van Prinses Margriet Internaat

Geslaagde reünie van Prinses Margriet Internaat

- Advertentie -

Delen

220 mensen bezochten de reünie van het Prinses Margriet Internaat in Zwolle. Logisch dat er dus onderling heel wat te bespreken was op zaterdag 8 oktober in Hotel Zwartewater in Zwartsluis.

Het internaat bestaat 70 jaar en dus hadden Bert Klos, Alita van Asperen en Geertje Mannak de organisatie voor de 5-jaarlijkse dag vol ontmoeting en herkenning weer op zich genomen. Ze verdienden en kregen daarvoor alle lof van de enthousiaste deelnemers.

Veel bij te kletsen

De eerste bezoekers meldden zich al ruimschoots vóór de officiële starttijd van 14.00 uur. En velen bleven tot het eind, 23.00 uur. Er viel ook zoveel bij te kletsen, vaak aan de hand van de vele fotoboeken met oude foto’s.

De inwendige mens werd goed verzorgd, van de start met koffie/thee en een petit four, via het smakelijke buffet en de hapjes en drankjes later op de avond.

De organisatoren: Alita van Asperen, Bert Klos en Geertje Mannak. (foto Jan van Kleef)

Juf Agnes

De oudste deelnemer was juf Agnes Holtman 84 jaar. Als zuster maakte zij al in 1964 deel uit van de leiding op het schip aan de Turfmarkt in Zwolle. Ze werkte daarna vele jaren met en voor de schipperskinderen. Ina de Vries was helemaal uit Spanje naar Zwartsluis gekomen. Volgens de goede traditie van Zwolse feestavonden ontving zij, als degene die het verst had gereisd om erbij te zijn, een worst.

Aan het eind van de gezellige en geslaagde dag werd al vooruitgeblikt op 2027: dan bestaat het Prinses Margriet Internaat 75 jaar. Een mooie mijlpaal voor de volgende reünie.

Kijk voor meer foto’s op www.reunieinternaatprinsesmargrietzwolle.nl.

 


De reünie werd mede mogelijk gemaakt door flink wat sponsors uit de binnenvaart:
Ankerfonds, EOC Scheepsverzekeringen, TVM Verzekeringen, Scheepstimmerbedrijf Admiraal, Snijder filtertechniek, TenT interieurinrichter, Scheepswerf Poppen, Oorburg intermodaal scheepsbevrachtingen, rondvaartbedrijf Kiers en Vermeulen Kampen.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -