- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsInschrijving voor vernieuwde Maritime Awards geopend

Inschrijving voor vernieuwde Maritime Awards geopend

- Advertentie -

Delen

Ook dit jaar worden de vijf prestigieuze Maritime Awards weer uitgereikt. Reders, scheepswerven, toeleveranciers, studenten en ontwerpers komen voor zo’n onderscheiding in aanmerking als ze hun meerwaarde voor de Nederlandse maritieme wereld hebben aangetoond of een inspirerend voorbeeld van innovatiekracht binnen de sector zijn.

Dit jaar zijn de prijzen vernieuwd en niet meer zichtbaar verbonden aan een specifieke organisatie. De meeste hebben ook een nieuwe naam. De 17e editie van het Maritime Awards Gala vindt plaats op maandag 6 november. Dit keer worden de prijzen uitgereikt in Ahoy Rotterdam.

Aanmelden

Aanmelden of nomineren voor de Maritime Awards is vanaf nu mogelijk. De inschrijftermijn verschilt per prijs.

De Maritime Ship of the Year Award (voorheen KNVTS Schip van het Jaar-prijs) wordt toegekend aan een in Nederland ontworpen en (af)gebouwd schip. Centraal staat de mate waarin ontwerp, technologie, veiligheid, bouw en economische betekenis samenkomen in één vernieuwend schip. Aanmelden kan tot en met 14 april.

De Maritime Innovation Award is bestemd voor de grootste maritieme innovatie van het afgelopen jaar. Het kan gaan om een product, dienst of bedrijfsproces. Aanmelden kan tot en met 19 mei.

De Maritime Talent Award is de prijs voor recent afgestudeerden en promovendi. Centraal staat de vraag in welke mate hun onderzoekswerk of ontwikkelingsresultaat toonaangevend is en potentie heeft voor toepassing binnen de Nederlandse maritieme sector. Aanmelden kan tot en met 1 juni.

De Maritime Security Award is de prijs voor studenten die hun onderzoek hebben verricht op het gebied van veiligheid binnen maritieme onderdelen van de Nederlandse overheid. Het onderzoek moet kunnen leiden tot nieuwe inzichten, concepten of innovaties voor de verbetering van de veiligheid op zee. Aanmelden kan tot en met 1 juni.

Kommer Damen. (foto Damen Shipyards Group)

De Maritime Achievement Award is een uiting van maatschappelijke erkenning van een maritieme prestatie. Centraal staat de vraag welke ontwikkeling de grootste toegevoegde waarde voor Nederland heeft gehad en/of een visitekaartje is voor Nederland als maritiem land. In 2022 ontving Kommer Damen een Lifetime Achievement Award. Aanmelden kan tot en 14 met april.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -