- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuws8 oktober: reünie Prinses Margriet-internaat

8 oktober: reünie Prinses Margriet-internaat

- Advertentie -

Delen

Op zaterdag 8 oktober 2022 is er een reünie van schippersinternaat Prinses Margriet Zwolle. De organisatie is in handen van Alita van Asperen, Bert Klos en Geertje Mannak.

De reünie vindt plaats in Hotel Zwartewater in Zwartsluis. De ontvangst is vanaf 14.00 uur, met koffie en gebak. Tot 17.00 uur kan iedereen bijpraten, onder het genot van een hapje en een drankje. Tussendoor wordt een groepsfoto gemaakt. Vanaf 17.00 uur kan iedereen zich tegoed doen aan het diner dat wordt aangeboden via diverse buffetten.

Vanaf 20.30 uur is de afterparty. “Omdat je waarschijnlijk nog niet iedereen heb gesproken”, voorspellen de organisatoren.

Aanmelden

Aanmelden kan via de speciale website www.reunieinternaatprinsesmargrietzwolle.nl. Vermeld dan je naam, geboortedatum en de periode die je op het internaat hebt gezeten of gewerkt. Ook ouders zijn van harte welkom. Deelname kost 33,50 euro per persoon.

Het is mogelijk om – met 15 procent korting – te overnachten in het hotel. Stuur dan een mail naar [email protected] onder vermelding van ‘deelnemer reünie’.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -