- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsOproep: reünie voor oud-bemanningsleden Poolster

Oproep: reünie voor oud-bemanningsleden Poolster

- Advertentie -

Delen

Beste oud opvarenden Hr. Ms. Poolster,

Op 25 september 2021 gaan wij er weer voor! Dan organiseren wij wederom een reünie voor alle oud-opvarenden van de Hr. Ms. Poolster. Zoek uw oud-collega’s op en breng ze op de hoogte van dit evenement. Hoe meer zielen, hoe mee vreugd!

De reünie gaat plaatsvinden in de Witte Raaf – Marinebasis Den Helder. Wij moeten uiterlijk 1 september aan Bureau Beveiliging doorgeven hoeveel deelnemers zich hebben ingeschreven. Wees er dus op tijd bij en schrijf snel in.

Natuurlijk zit er weer een financieel plaatje aan vast. De kosten voor deelname oud-opvarenden bedragen 22 euro per persoon. Partners/begeleiders betalen 25 euro per persoon. Dit is inclusief koffie met gebak bij aankomst, maaltijd en bittergarnituur.

In verband met de AVG-privacy wetgeving en de strenge veiligheidsregels moeten wij uw geboortedatum, geboorteplaats, type (rijbewijs, paspoort of ID-kaart), legitimatie en het documentnummer weten van dit wettige identiteitsbewijs. Daarnaast hebben wij officieel uw toestemming nodig om foto’s en overzichten te mogen publiceren.

Alle informatie wordt gevraagd in het inschrijfformulier het is daarom belangrijk dat deze volledig wordt ingevuld. Let op: Ook (oud-)defensiemedewerkers moeten een wettig identificatiemiddel opgeven, zijnde rijbewijs, paspoort of ID-kaart.

Na ontvangst van de inschrijving ontvangt u binnen twee weken een bevestiging van aanmelding voorzien van een betalingskenmerk. Het betalingskenmerk en uw naam moeten worden vermeld bij het voldoen van de betaling. De gegevens van de betaling staan ook in de bevestigingsmail. Kosteloos annuleren kan tot 10 sept 2021.

Op dit moment is de verwachting dat het niet verplicht wordt om een bewijs van vaccinatie of een negatieve coronatest als voorwaarde te stellen. Wij volgen daarin het beleid van Defensie. Mocht dat wijzigen dan stellen wij jullie op de hoogte.

Als door de KM wordt besloten het aantal deelnemers te maximaliseren, dan is de datum van betalen leidend voor uw plaats op de lijst. Mocht de reünie geannuleerd worden door aanscherping van de coronamaatregelen, dan storten wij het betaalde bedrag retour.

Schrijf nu in en noteer de datum alvast in uw agenda.

Voor nu wensen wij jullie een mooie zomer, pas goed op jezelf en blijf gezond! Dan zien wij elkaar vast weer op 25 september 2021

Groet,
Alain Dooms, Claudia Brosens en Anne -Marie Hoelandt
reünieorganisatie Hr. Ms. Poolster – A 835

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -