- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsOok jubileumviering Zeekadetkorps kan niet doorgaan

Ook jubileumviering Zeekadetkorps kan niet doorgaan

- Advertentie -

Delen

De jubileumviering van Zeekadetkorps Nederland is geannuleerd. Het 65-jarig bestaan zou 4 september gevierd worden tijdens en in samenwerking met de Hiswa te Water. Nu de beurs in Lelystad is gecanceld wegens de coronamaatregelen, moet ook het jubileum van de Zeekadetten weer worden uitgesteld.

“Samen met enkele van onze partners hebben wij gezocht naar alternatieven, maar binnen de huidige maatregelen is het niet mogelijk een bijeenkomst met circa 100 personen op verantwoorde wijze te laten plaatsvinden nu we geen gebruik kunnen maken van de HISWA faciliteiten”, schrijft voorzitter Bart Escher op de website van Zeekadetkorps Nederland.

Andere bijeenkomst

“Ook wij hebben er, na eerder al een jaar uitstel van onze jubileumviering, bijzonder naar uitgekeken u tijdens deze bijeenkomst te ontmoeten; Maar regels zijn regels, ook wij houden ons daar aan.”

Het hoofdbestuur van Zeekadetkorps Nederland wil alsnog iets organiseren zodra de omstandigheden dat toestaan. “Deze bijeenkomst zal zich niet richten op het jubileum – dat al weer enige tijd achter ons ligt – maar zal toekomstgericht zijn. Een toekomst waarin wij doorwerken aan onze Missie: jongeren interesseren voor een beroep in nautische sector.”

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -