- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsVernieuwde Vlootschouw.nl: nóg completer en informatiever

Vernieuwde Vlootschouw.nl: nóg completer en informatiever

- Advertentie -

Delen

Vlootschouw.nl is compleet vernieuwd. De uitgebreide website over nieuwbouwschepen heeft niet alleen een nieuw uiterlijk gekregen, ook de zoekfuncties zijn uitgebreid.

Op de veel bezochte website staat informatie over inmiddels 2303 nieuwbouwschepen, die sinds 1997 in de Binnenvaartkrant zijn verschenen. Dat aantal groeit nog steeds.

Daarmee is het een waardevolle bron voor iedereen die in of voor de sector actief is: voor studie-, onderzoeks- en zakelijke doeleinden, maar ook als je iets specifieks wilt weten over een bepaald schip, een scheepstype, een werf of leverancier. En natuurlijk voor binnenvaartondernemers die plannen hebben om een nieuw schip te laten bouwen of een bestaand schip over te nemen.

Alle scheepstypes

Met de prachtige foto’s van de schepen en de technische informatie – die laat zien hoe innovatief de binnenvaart is – geeft Vlootschouw.nl een goed beeld van (de ontwikkeling van) de moderne scheepvaart in al haar facetten.

Op de website wordt natuurlijk de nieuwe binnenvaartvloot gepresenteerd, bestaande uit talrijke verschillende typen tankers, vrachtschepen, containerschepen, beunschepen, duw- en sleepboten en passagiersschepen. Ook de werkschepen, coasters, baggerschepen en vissersschepen waaraan in deze krant in de afgelopen 24 jaar aandacht is besteed, zijn op Vlootschouw.nl terug te vinden. Compleet met informatie over de eigenaren, bouwers, onderaannemers, afmetingen, tonnage, motoren en andere apparatuur.

Zoekfuncties combineren

De nieuw ontworpen en opgebouwde website maakt het mogelijk om de schepen nóg mooier te presenteren. Er kan onder meer worden gezocht op naam, scheepstype, bouwjaar en leverancier. Door zoekfuncties te combineren is het mogelijk heel gericht de uitgebreide database te raadplegen.

Geregeld worden diverse leveranciers in de schijnwerpers gezet. Zo zie je als bezoeker van Vlootschouw.nl meteen aan welke schepen het bedrijf heeft geleverd of meegewerkt. In de scheepsbouw of binnenvaart gespecialiseerde ondernemingen hebben de mogelijkheid om (tegen betaling) te adverteren. Via een optionele link kunnen belangstellenden direct doorgeleid worden naar de homepage van het bedrijf voor contactgegevens en uitgebreidere informatie.

Schip aanmelden

Omdat veel eigenaren en scheepsbouwers trots zijn op hun werk en op het resultaat als een schip gereed is, kunnen ze nu zelf een nieuwbouwschip aanmelden via de website. Zo maken ze kans om op Vlootschouw.nl en in deze krant te worden belicht.

 

Online informatie over de binnenvaart

Vlootschouw.nl is een van de online platforms waarmee Uitgeverij Riomar de binnenvaartsector en iedereen die daar interesse of belang bij heeft, informeert. Op Binnenvaartkrant.nl vind je dagelijks nieuws, als aanvulling op deze tweewekelijks verschijnende krant.

Binnenvaartvlog.nl herbergt video’s en vlogs over schepen, havens en het leven aan boord.

Binnenvaartcijfers.nl is een coproductie van Riomar BV en het Bureau Voorlichting Binnenvaart. Daarop zijn uiteenlopende en actuele data te vinden over de Nederlandse (en Europese) binnenvaart. Van de overslag, het vervoer over water, aantallen schepen, de milieuprestaties van de binnenvaart en nog veel meer.

 

 

 

 

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -