- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsInspiratiebron voor werkzoekenden en studenten met maritieme toekomst

Inspiratiebron voor werkzoekenden en studenten met maritieme toekomst

- Advertentie -

Delen

2020 is het veertiende jaar dat de Navingo Career Guide is uitgebracht. Studenten en werkzoekenden vinden er informatie in over activiteiten van allerlei  ondernemingen in de maritieme, offshore- en energiesector.

Actief werkzoekenden en mensen die zich oriënteren op een nieuwe baan krijgen met dit magazine een goed beeld van de carrièremogelijkheden. De Navingo Career Guide 2020 werd 1 februari gelanceerd op bij de Scheepvaartdag in Vlissingen.

Aanbod werkgevers

Op deze dag konden aankomende studenten informatie krijgen over onder andere de opleidingen mboMaritiem Officier aan het Scalda Maritiem en Logistiek College De Ruyter en de HBO Maritiem Officier aan de HZ University of Applied Sciences. Door het vertellen van persoonlijke verhalen en het delen van inspirerende video’s laten bedrijven in de Navingo Career Guide wat zij als werkgever te bieden hebben en naar wie zij op zoek zijn. “We zoeken mensen die het gaaf vinden om in een innovatieve omgeving te werken met de laatste technieken”, aldus een van de professionals aan het woord in de Navingo Career Guide.

De Navingo Career Guide is digitaal, zowel in het Nederlands als in het Engels, volledig geïntegreerd in het nieuwe Navingo Career platform: www.NavingoCareer.com. Hier zijn naast de bedrijfsprofielen en nieuws uit de sector ook de laatste vacatures uit de maritieme, offshore en energiesector te vinden.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -