- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsNavingo Career Event verplaatst naar oktober en Amsterdam

Navingo Career Event verplaatst naar oktober en Amsterdam

- Advertentie -

Delen

Het Navingo Career Event is verplaatst naar 27 en 28 oktober 2020. Dat heeft alles te maken met de uitbraak van het coronavirus. Het event, waar werkgevers uit de maritieme, offshore- en energiesector zich presenteren aan werkzoekenden en studenten, zou op 28 mei plaatsvinden.

Navingo Career Event verhuist daarmee ook van de RDM Onderzeebootloods in Rotterdam naar de RAI in Amsterdam. Bezoekers die zich al hadden geregistreerd worden automatisch aangemeld voor de nieuwe data en locatie.

We hebben het besluit genomen, met het oog op onze bezoekers, partners en het team, om het Navingo Career Event te verplaatsen. Het event zal nu samenvallen met ons andere evenement: Offshore Energy Exhibition & Conference”, zegt Navingo-directeur Coert van Zijll Langhout.

Online platform

Offshore Energy Exhibition & Conference vindt van 26 tot en met 29 oktober 2020 plaats in RAI Amsterdam. De beurs richt zich op de offshore energiesector. Hieronder vallen bijvoorbeeld de deelsectoren offshore wind, olie en gas, mariene energie en maritiem. Als ‘Home of Energy Transition’, trekt het event zo’n 10.000 bezoekers uit Nederland en buitenland.
Het vernieuwde online platform NavingoCareer.com speelt een belangrijke rol om verschillende partijen bij elkaar te brengen. “Juist nu gaan we extra ons best doen om online werkzoekenden en werkgevers via NavingoCareer.com met elkaar te verbinden, te inspireren en van kennis te voorzien. In deze uitdagende tijden is het belangrijk om als sector de schouders er onder te zetten en wij zullen daarin ons steentje zoveel mogelijk bijdragen”, aldus Van Zijll Langhout.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -