Havendagen Werkendam uitgesteld naar 2021

0

De Havendagen Werkendam, gepland voor 3 en 4 juli van dit jaar, worden doorgeschoven naar 2021. “De gevolgen van de coronacrisis hebben nu al zo’n grote impact op de voorbereidingen dat het programma niet gerealiseerd kan worden op de manier die wij voor ogen hebben”, meldt Dick Hoogendoorn, voorzitter van de Commissie Havendagen.

Hoogendoorn geeft aan dat het volstrekt onzeker is wanneer iedereen zich weer volop kan inzetten voor de organisatie van de Havendagen. “Wij zijn nu in een fase waarin we belangrijke organisatorische beslissingen ten aanzien van het evenement moeten nemen. Daarbij realiseren wij ons dat sponsors hun tijd, geld en energie in de komende tijd voor belangrijke zaken nodig zullen hebben.”

Ander perspectief

Ook verwachten wij dat het perspectief voor de reeds aangemelde deelnemers anders is dan beoogd. Dit alles overwegende, hebben wij besloten de Havendagen Werkendam uit te stellen. Hoe spijtig dit ook is.”

De Commissie Havendagen Werkendam bedankt de sponsors en deelnemers die zich tot nu toe hebben aangemeld en hoopt in 2021 alsnog een mooi evenement aan de verwachte 25.000 bezoekers te kunnen aanbieden.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.