- Advertentie -
Meer
  - Advertentie -
  HomeNieuwsNagenieten van geslaagde reünie Prinses Irene Internaat

  Nagenieten van geslaagde reünie Prinses Irene Internaat [INGEZONDEN]

  - Advertentie -

  Delen

  De reünie van Schippersinternaat Prinses Irene was een succes. Op 6 juni ontmoetten vroegere bewoners en medewerkers elkaar op het ss Rotterdam. Mieke Fontijn, een van de organisatoren, blikt terug.

  Het feest was op alle fronten zeer geslaagd. Mensen die je pakweg 40 jaar niet hebt gezien. Je herinnering aan iedereen; we waren kinderen van 6 tot 15 jaar en nu zie je elkaar weer als volwassen mensen. Iedereen heeft een leven opgebouwd, carrière, kinderen en zelfs kleinkinderen.

  De herinnering blijft maar de ervaring is nu anders. Je hebt veel met elkaar gedeeld en dat schept een band die nooit meer verdwijnt. Dat maakte het zo speciaal en dat deelden we nu ook weer met elkaar.

  We hebben veel gepraat, gedanst en vooral veel gelachen. Iedereen liep met een grijns op z´n “smoel” en alleen maar leuke reacties.

  Ook de locatie was perfect: schippers op een schip en wat voor één: het ss Rotterdam! Het feest zou tot 23.00 uur duren maar omdat we nog lang niet uitgepraat waren ging het door tot 01.00 uur. Ook was er leiding aanwezig, en zelfs de toenmalige directeur, die nu onze “gelijken” waren. Dat was ook best bijzonder.

  Een leuke bijkomstigheid was het interview vorige week donderdag op Radio Rijnmond. En niet te vergeten de bedankbrief namens Koninklijke Hoogheid Prinses Irene zelf. Zij had van ons een uitnodiging gehad om de reünie te openen.

  Verder was er een memoriamhoekje gemaakt om de mensen te herdenken die door de jaren heen overleden zijn. Dit werd ook enorm gewaardeerd.

  Ruim 420 mensen zijn gekomen en met elkaar hebben we er een groot feest van gemaakt en men zegt “voor herhaling vatbaar”, dus wie weet… Ondertussen genieten we nog na met elkaar, reacties op Facebook en natuurlijk de foto´s die rond gaan. Nee, het was onvergetelijk dag die nog een tijdje op ons netvlies en in onze gedachten zal blijven hangen.

   

  Mieke Fontijn

   

   

  Delen

  - Advertentie -

  Meer

  Laat een reactie achter

  Vul uw opmerking in!
  Vul je naam in

  - Advertentie -
  - Advertentie -

  - Advertentie -
  - Advertentie -