- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsMaritime Industry pas in mei 2022

Maritime Industry pas in mei 2022

- Advertentie -

Delen

De zestiende editie van Maritime Industry wordt weer verplaatst als gevolg van de coronapandemie. De beurs in Evenementenhal Gorinchem stond gepland op 18, 19 en 20 mei 2021 maar wordt nu pas gehouden op 17, 18 en 19 mei 2022.

Beursorganisator Easyfairs heeft dat 3 februari bekendgemaakt. De recente ontwikkelingen, zoals de opkomst van nieuwe coronavarianten, de lockdown en het nog steeds geldende verbod op evenementen, maken het doorgaan van beurzen op korte termijn onmogelijk en op middellange termijn hoogst onzeker. “Daarom is gezamenlijk besloten om de beurs door te schuiven naar 2022”, laat de organisatie weten.

Exposanten

Het noodgedwongen uitstel met een jaar is al het derde. Oorspronkelijk stond de beurs voor mei 2020 gepland. Door corona werd dat oktober en vervolgens mei dit jaar. Ook dat blijkt niet mogelijk.

Het besluit is in overleg met exposanten en partners genomen, meldt Easyfairs. “Wij vinden het enorm belangrijk om te luisteren naar hun wensen en behoeften. Daarom hebben wij een inventarisatie gedaan onder onze huidige exposanten ten aanzien van het doorgaan van Maritime Industry op de huidige datum of een verplaatsing naar 2022. Hieruit bleek dat een grote meerderheid ervoor kiest om hun deelname door te schuiven naar 2022. In goed overleg is daarom besloten de vakbeurs voor de maritieme sector met een jaar te verplaatsen.”

Knoop doorhakken

Door vroegtijdig deze knoop door te hakken, ontstaat er voor onze exposanten, partners en bezoekers duidelijkheid. “Ook al is het besluit een enorme teleurstelling voor alle betrokkenen, omdat de beurs in 2020 ook al verplaatst werd door het coronavirus. Maar de verplaatsing naar 2022 is op dit moment de enige juiste beslissing. Wij gaan er dan ook alles aan doen om er volgend jaar een fantastische beurs van te maken.”

“We hadden voor 2020 en 2021 al meerdere nieuwe concepten klaarstaan die aansluiten op de actualiteiten in de maritieme sector. Daar gaan we uiteraard mee door en we betrekken ook onze nieuwe bovenverdieping bij de beurs, namelijk Next Level. Het belooft in alle opzichten een onvergetelijke editie te worden.”

De volgende editie van Maritime Industry is op 17, 18 en 19 mei 2022 in Evenementenhal Gorinchem. De vakbeurs voor de maritieme sector viert dan zijn zestiende editie. Maritime Industry telt jaarlijks ruim 350 exposanten en meer dan 10.000 bezoekers.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -