- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsLaatste kans om mening te geven over vaarwegen

Laatste kans om mening te geven over vaarwegen

- Advertentie -

Delen

In opdracht van Rijkswaterstaat en de provincies doet I&O Research onderzoek naar de tevredenheid van de beroepsvaart over de vaarwegen in Nederland. Schippers kunnen nog tot en met zondag 16 september hun mening geven via de Belevingsmonitor Binnenvaart.

De respons valt in een aantal doelgroepen nog tegen. Het gaat met name om passagiersvaart en schippers op provinciale vaarwegen. “Het is van belang om zoveel mogelijk schippers de vragenlijst aan te bieden, om zo betrouwbare uitspraken te kunnen doen over de resultaten”, stelt I&O Research.

Het onderzoek bestaat uit een online vragenlijst, die via de computer en de smartphone kan worden ingevuld. Met de vragen brengt I&O Research in kaart hoe de binnenvaart de vaarwegen beleeft. Onderwerpen zijn onder meer veiligheid, informatievoorziening, werkzaamheden en stremmingen.

Met behulp van dit onderzoek wordt in kaart gebracht hoe binnenvaartschippers de vaarwegen ervaren en waarderen als het gaat om bijvoorbeeld bruggen en sluizen, veiligheid, informatievoorziening en werkzaamheden. De resultaten worden onder andere gebruikt als input voor beleidsadviezen en verbeteracties bij Rijkswaterstaat.

Meedoen betekent kans maken op een van de 10 VVV-cheques van 70 euro. De privacy van deelnemers is gewaarborgd, belooft I&O. De gegeven antwoorden worden losgekoppeld van de naam en het e-mailgegevens van inzenders.

⇒ Ga hier naar de Belevingsmonitor Binnenvaart.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -