- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsIVR-congres: 7 en 8 oktober in Gent

IVR-congres: 7 en 8 oktober in Gent

- Advertentie -

Delen

Ondanks corona kan het jaarlijkse IVR-congres doorgaan. Op 7 en 8 oktober komen de leden en genodigden samen in Gent. Keynote speaker is mentalist en illusionist Jan Reinder.

Het congres is bedoeld voor vertegenwoordigers uit de wereld van binnenvaart, transportverzekeringen en scheepsexpertise. Maar ook anderen die in europa werkzaam zijn in de sectorzijn welkom: fabrikanten, advocaten en scheepswerven.

Beroepskwalificaties

Het congres vindt plaats in het Monasterium PoortAckere. Op het programma staat onder meer een workshop over de nieuwe beroepskwalificaties. Sprekers zijn prof. dr. Wouter Verheyen (Universiteit Antwerpen), Tije Vos en Kimberly Stolk (VSTEP Simulation), Jan Smallegange (STC) en Shaun White (Electrification of Inland Waterway Transport). Aansluitend zijn er een cocktail en diner in de Opera Gent.

De tweede congresdag start met de algemene ledenvergadering. Daarna volgen een rondvaart over de Gentse binnenwateren en een lunch in het Augustijnenklooster.

Deelname kost 450 euro voor IVR-leden en 600 euro voor niet-leden. Aanmelden kan tot en met 17 september. Kijk voor meer informatie  op www.ivr-eu.com.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -