Offshore Day in teken van samenwerking op de Noordzee

0
Offshore windpark op de Noordzee. (foto Fokke Baarssen / AdobeStock)

Op 15 juni 2023 vindt in Antwerpen de achtste editie van het congres Offshore Day plaats. Het onderwerp is deze keer de Vlaams-Nederlandse samenwerking op de Noordzee.

De Noordzee speelt een cruciale rol in de toekomstige energievoorziening voor Nederland en België. Samenwerking tussen de buurlanden kan bijdragen aan een slimmer en zekerder energiesysteem. De centrale vraag tijdens het congres is: hoe zorgen we voor een optimale verbinding van de Noordzee naar Nederland en België?

Offshore Day is bedoeld voor directeuren, managers en andere beslissers van offshore-bedrijven die zich specialiseren in windenergie, zonne-energie, aquacultuur, olie & gas, baggeren, maritieme energie, scheepsbouw, technologie en innovatie. Ook mensen die binnen de overheid verantwoordelijk zijn voor energiesystemen, regel- en wetgeving, waterschappen en ruimtelijke ordening op de Noordzee behoren tot de deelnemers.

De dag wordt georganiseerd door Management Producties. Kijk voor meer informatie en om aan te melden op www.offshore-day.com.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.