- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsInformatiebijeenkomsten over SDS-regeling

Informatiebijeenkomsten over SDS-regeling

- Advertentie -

Delen

In juni gaat opnieuw een Subsidieregeling Duurzame Scheepsbouw (SDS) in. De regeling maakt de introductie van duurzame innovaties in de scheepsnieuwbouw en -ombouw en op offshore-constructies eenvoudiger. Op 18 en 23 april organiseert Netherlands Maritime Technology in samenwerking met Rijksdienst voor Ondernemend Nederland informatiebijeenkomsten.

Uit het grote aantal ingediende aanvragen in 2017 blijkt veel belangstelling bij de maritieme maakindustrie. Toen is een grote variatie aan innovatieve voorstellen ingediend voor de SDS-regeling. De waarde daarvan overschreed het beschikbare budget ruimschoots.

Eind 2017 is per amendement op de begroting van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat opnieuw budget gereserveerd: 6 miljoen euro voor continuering van de SDS-regeling. Netherlands Maritime Technology verwacht dat die op 4 juni 2018 wordt opengesteld.

 

18 en 23 april

Net als vorig jaar organiseert Netherlands Maritime Technology in samenwerking met Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) twee informatiebijeenkomsten waarin de regeling wordt toegelicht en er gelegenheid is gegeven om vragen te stellen. Deelname aan de bijeenkomsten is gratis en ook toegankelijk voor niet-NMT-leden.

Belangstellenden kunnen kiezen uit de volgende data en locaties:

18 april, van 12.00 tot 13.30 uur
Provinciehuis Groningen, St. Jansstraat 4, 9712 JN Groningen
Let op: toegang alleen met geldig identificatiebewijs

23 april, van 14.00 tot 15.30 uur
NMT, Boompjes 40, 3011 XB Rotterdam

Aanmelden kan bij NMT.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -